Ingrid

Positief – Gemotiveerd – Behulpzaam – Sociaal – Eerlijk

Emotioneel niet lekker in haar vel, wat overgewicht en altijd voor anderen willen zorgen en niet zo goed voor haarzelf, dat was typisch Ingrid.

Voordat Ingrid in contact kwam met Herbalife, zorgde Ingrid er altijd voor dat andere het naar de zin hadden. Haar werk in de zorg met de toenemende werkdruk, leidde er toe dat Ingrid zich niet prettig voelde. Toen Ingrid in 2019 uitgenodigd werd voor een Talk, Taste & Celebrate werd ze direct enthousiast om te starten!

Inmiddels heeft Ingrid haar lifestyle en mindset aangepakt wat resulteerde in een emotionele balans, meer energie door de dag heen en is Ingrid ook nog eens afgeslankt! Daarnaast is iedere dag bewegen voor Ingrid geen probleem meer.

Door dit positieve resultaat is Ingrid enthousiast geworden om ook andere te helpen naar mooie resultaten fysiek en mentaal. Ingrid werkt niet alleen, maar samen met haar dochter Chantal vormen ze een sterk duo!

Wil jij beter in balans komen en blijven? Neem dan contact op met Ingrid via ingrid@wzcvalkenswaard.nl.

  Chantal

  Enthousiast – Empathisch – Behulpzaam – Positief – Creatief

  De kracht van het omdenken is iets wat Chantal heeft geleerd sinds dat ze bezig is om een gezonde en actieve levensstijl te creëren. Door iedere situatie te bekijken vanuit het standpunt: “Wat kan ik hier uit leren?”, heeft Chantal zin om uitdagingen aan te gaan.

  Als student fysiotherapie leert Chantal veel over het menselijk lichaam. Voeding wordt hierin steeds belangrijker. Door haar opleiding is Chantal er achter gekomen dat ze niet gezond leefden en niet bewust bezig was met voeding. Het ontbijt bestond uit een halve breaker in de ochtend en ’s avonds snacken met chips of snoep.

  In 2019 ging het roer om toen Chantal in aanraking kwam met haar coach. Binnen enkele dagen had ze gelijk meer energie en werd het sporten alleen maar leuker om te doen. Door de goede coaching is ook mentaal veel verandert waardoor Chantal nu positiever in het leven staat.

  Ben je geïnspireerd door Chantal haar verhaal en wil jij net als haar in balans komen? Neem contact met haar op chantal@wzcvalkenswaard.nl.

   Robyn

   Vrolijk – Motivator – Creatief – Eerlijk – Positief

   De van oorsprong Tilburgse Robyn Pierson combineert haar creativiteit met haar werkzaamheden als coach. Op deze manier creëert Robyn voor iedereen een persoonlijk plan om te werken aan de doelen.

   Robyn heeft een achtergrond in media en entertainment. Zo is Robyn werkzaam als Entertainer (zangeres en presentatrice), maar is ze ook regelmatig op een festival terrein te vinden waar ze creatief en organisatorisch werkzaamheden uitvoert. Al enige jaren traint en motiveert Robyn anderen om het beste uit zichzelf te halen op het gebied van presenteren van jezelf en op diverse theatervlakken.

   In 2018 kwam Herbalife op haar pad en besloot ze haar voeding aan te passen op hetgeen haar lichaam nodig heeft. Zo merkte Robyn snel dat ze (nog) vrolijker werd, wat aanstekelijk voor anderen werkte! Het zichtbare resultaat op de weegschaal liet op zich wachten, mede omdat Robyn in de laatste jaren minder goed zorgde voor haar eigen lichaam. Inmiddels zijn er al meerdere kilo’s af, is het vetpercentage goed aan het zakken en stijgt de spiermassa.

   Door haar werkzaamheden buiten het coachen om is Robyn gewend om met onregelmatige uren te werken en ziet ze hoe de voeding kan helpen om gezond en energiek de dagen door te komen! Daarnaast enthousiasmeert Robyn de mensen om haar heen met de zin: Waarom zou je diëten als je ook aan je lichaam kan werken door nou juist te eten!

   Ben jij even enthousiast als Robyn? Neem contact met haar op via robyn@wzcvalkenswaard.nl!

   Jasper

   Enthousiast – Oplossingsgericht – Empatisch – Positief – Doelgericht

   Dat een gezonde en actieve levensstijl kan leiden tot vele positieve veranderingen weet Jasper als geen ander! Alles is mogelijk door kleine aanpassingen en bewustwording gepaard met drie belangrijke peilers: FUN – SIMPLE – MAGICAL!

   Tijdens Jasper’s studietijd bij een sportopleiding heeft hij kennis gemaakt met het begeleiden, adviseren en motiveren van mensen. Jasper behaald veel energie uit het leren van nieuwe dingen.

   De kennismaking met de optimale voeding is op het juiste moment gekomen. Jasper is direct enthousiast gestart en met resultaat: energieker, zelfverzekerder en meer spiermassa. Als bijkomend voordeel is zijn concentratie enorm toegenomen! De actieve levensstijl is een echte hobby, zo geniet Jasper van wandelen, fitness, joggen, mountainbiken en zwemmen.

   Bent u op zoek naar een goede balans in fysiek en mentaal, dan is Jasper er voor de eerste stappen naar een resultaat op uw eigen niveau. Wilt u het een kans geven? Mail Jasper via jasper@wzcvalkenswaard.nl.

    Lenny

    Empatisch – Behulpzaam – Betrouwbaar – Inspirerend – Enthousiast

    Een hardwerkende, enthousiaste, basisschool leerkracht die meer uit het leven wilde halen dan alleen werken en slapen. Door een verandering van levensstijl gaat ze nu energieker en fitter de dag door!

    Als leerkracht in het basisonderwijs draag je dag in dag uit zorg voor anderen, wat een van Lenny’s sterke kanten is. Het zorgzame was sterk aanwezig, echter voelde Lenny ook dat ze aan zichzelf wilde werken. Helaas slurpte het werk Lenny op, waardoor de energie om aan haar persoonlijke uitdagingen te werken op een lager pitje werd gezet. Nadat Lenny een operatie onderging merkte ze dat ze energie miste om te herstellen. Ze was er bewust van dat ze iets wilde veranderen om meer energie te krijgen, echter de manier waarop moest nog worden ingevuld.

    De eerste aanraking met Herbalife was een online ervaring, toen Lenny zocht naar een manier om energieker te herstellen na een operatie. De klik kwam pas ruim 4 jaar later toen Lenny een uitnodiging zag voor een inspirerende avond in de buurt. Op deze avond waren oude bekende aanwezig en voelde Lenny het als een warm welkom!

    Lenny starte direct als klant met het ontbijt. Vrij snel merkte Lenny verschil dat ze na een lange werkdag nog steeds energie had om dingen te ondernemen. Van een “af en toe” sporter is Lenny veranderd naar een fanatieke hardloopster. In oktober 2020 gaat ze zelfs haar tweede halve marathon lopen, dit keer in Valencia (Spanje)! Daarnaast organiseert Lenny iedere woensdag ochtend een inspirerende wandeling door de natuur van Riethoven en omgeving.

    Wil jij ook energieker de dag door? Lenny kan je hier perfect bij helpen! Neem contact met haar op via lenny@wzcvalkenswaard.nl.

     Monique

     Positief – Leergierig – Betrokken – Enthousiast – Doorzetter

     Iedere dag opstaan met energie en stralende ogen! Dit is het doel waar Monique iedere dag aan werkt. Zelf heeft ervaren wat het eten van een juist ontbijt kan doen en nu inspireert en motiveert ze anderen hoe zij zich vitaler kunnen voelen!

     Voordat Herbalife op Monique’s pad kwam at ze nooit ontbijt. Het middageten was voor haar ontbijt en lunch in één. Monique voelde zich op dat moment ook niet fit en wist er moet iets gaan veranderen. Na het eerste bericht van haar coach veranderde Monique haar eetpatroon en geniet ze nu al ruim 4,5 jaar van een lekker en gezond ontbijt. De dag begint Monique nu met veel meer energie en het gevoel dat ze de hele wereld aan kan!

     Na twee jaar gecoacht te worden heeft Monique, na aansporing van vrienden en familie, de stap gezet om ook zelf te gaan coachen. Tot op de dag van vandaag is ze blij met de stap om ook anderen te laten ervaren hoe het is om zich vitaler te voelen! Sinds april 2018 heeft ze haar baan opgezegd en is Monique iedere dag bezig met hetgeen waar ze energie van krijgt, namelijk anderen helpen!

     Ongeacht waar je woont (thuis in Leende of “ver” weg), Monique is er om jou te helpen je doelen te realiseren! Je kan haar bereiken via monique@wzcvalkenswaard.nl.

      Wendy

      Resultaatgericht – Enthousiast – Coachen – Eerlijk – Geduldig

      Van elke dag jezelf uit bed moeten slepen, naar een vitaal en energiek leven! Wendy weet als geen ander dat het aanpassen van een voedingspatroon, leefstijl en de juiste begeleiding kan zorgen voor positiviteit.

      Door een slecht voedingspatroon en matige beweging merkte Wendy iedere morgen dat het weer een gevecht was om uit bed te komen. Na een dag werken was ze behoorlijk uitgeblust en viel ze zelfs regelmatig in slaap op de bank. Dit is niet het leven van een (destijds) 20-jarige… Ondanks dat Wendy’s moeder al ruim een jaar het ontbijt van Herbalife at, duurde het voor Wendy even om ook deze stap te zetten. Toen het zo ver was heeft ze met de persoonlijke begeleiding en aanpassingen in het voedingspatroon een geweldig resultaat behaald, namelijk beter in je vel zitten!

      Op het aanraden van mijn omgeving ben ik gestart de wekelijks opleiding volgen binnen het Welzijnscentrum Valkenswaard, om ook anderen te begeleiden en enthousiasmeren op het gebied van voeding en leefstijl. Door de geweldige resultaten bij de mensen die Wendy begeleidt krijgt ze nog meer energie om anderen te helpen naar een fitter en fijner leven!

      Heeft Wendy’s verhaal je nieuwsgierig gemaakt hoe jij mooie stappen kunt maken naar een fitter en fijner leven? Neem contact met Wendy op via wendy@wzcvalkenswaard.nl.

       Tim

       Enthousiast – Positief – Gemotiveerd – Gepassioneerd – Sociaal

       Van gepassioneerde sporter naar gepassioneerde personal (lijfstijl) coach. Tim combineert bewegen met voeding om de beste resultaten te behalen.

       Tim zijn passie is al jaren hetzelfde: sport. Na de middelbare school starte Tim dan ook met succes een sportopleiding. Ondanks dat Tim dag in dag uit op de juiste manier bezig was met sport, merkte Tim dat hij veel last had van blessures.

       Herbalife kwam op Tim zijn pad toen coach Sjors bij zijn ouders in de tuin kwam werken als hovenier. Hij vertelde zijn verhaal en Tim zijn ouders zijn gestart als klant. Op dat moment was Tim 19 jaar oud en deed braaf mee met zijn ouders en met resultaat! Het herstel van de blessures is met de juiste voeding voor je spieren veel sneller! Lichamelijk is Tim getransformeerd door een betere verhouding van vetpercentage en spiermassa. Daarnaast heeft hij bakken met energie! Het gevoel wat Tim heeft ervaren door het eten van de juiste voeding is iets wat hij wilt delen met anderen. Inmiddels werkt hij al ruimte tijd als coach en begeleidt hij mensen op sport en voeding.

       Ben jij ook op zoek naar balans tussen sport en voeding? Dan is Tim de coach voor jou! Neem contact op met hem via tim@wzcvalkenswaard.nl.

        Marlies

        Betrokken – Doelgericht – Inspirerend – Meedenkend – Samenklank

        Jouw lichaam is enorm belangrijk en daar moet je goed voor zorgen, zodra je dit door hebt kun je veel bereiken!

        Enkele jaren terug zat Marlies in een stressvolle periode en ontstond er een gewichtstoename. Marlies had het gevoel dat het vanzelf ging door een echt hongergevoel, ook al at ze genoeg. Er moest iets veranderen! Marlies had eerst zelf wat geëxperimenteerd, alleen dat werkte niet…

        Uiteindelijk kwam Herbalife op het pad van Marlies en ze kreeg direct meer energie. Door de hoeveelheid energie die ze erbij kreeg lukt het Marlies om een andere dagindeling te krijgen, mede waardoor ze inmiddels 10 kg lichter is. Het is nu zelfs mogelijk om 10 kilometer te joggen, bruist Marlies elke dag van de energie en voelt ze zich zowel fysiek als mentaal heel krachtig. Als welzijnscoach helpt ze anderen met hun leefstijl aan te passen.

        Kom ook in beweging en ervaar het zelf! Je kan contact opnemen met Marlies via marlies@wzcvalkenswaard.nl.

         Sjors

         Positief – Betrokken – Gefocust – Doorzetter – Rustig

         De actieve Sjors weet als geen ander dat fysiek werk een aanslag kan zijn op het menselijk lichaam. Sjors weet daarom precies hoe voeding je kan helpen om het lichaam soepel te houden, zodat je het beste uit iedere dag kan halen!

         Sjors runt sinds 2011 een eigen hoveniersbedrijf. Naast dat Sjors dagelijks in de tuin te vinden is, heeft hij ook heel wat jaren werkzaamheden uitgevoerd bij andere organisaties (dan wel niet vrijwillig). We kunnen stellen dat Sjors een actief leven leidt.

         In 2014 kwam de voeding van Herbalife per toeval op Sjors’ pad toen hij samen met Toine Prinsen aan een tuinklus werkte. Door Sjors’ actieve leven had hij last van vermoeidheidsklachten en gewrichtsklachten (in handen en knieën). Het duurde even voordat Sjors het resultaat merkte, doordat er eerst intern werd gewerkt aan herstel van achterstallig onderhoud. Inmiddels is Sjors met zijn dagelijkse werkzaamheden (zonder te sporten) en kleine aanpassingen op voeding, 6% vet kwijt en zijn de gewrichtsklachten verleden tijd.

         Het positieve resultaat wat de voeding Sjors bracht, gaf hem de energie om ook andere te helpen. De interesse voor het menselijk lichaam werd verder gegroeid door de medische onderwerpen die thuis aan de keukentafel ter sprake kwamen. Sjors is inmiddels minder in de tuin te vinden, zodat hij meer mensen kan adviseren en begeleiden op het gebied van voeding en beweging.

         Wil jij ook vitaler leven en meer gaan genieten van de kleine/grote dingen in het leven? Neem contact met Sjors op via sjors@wzcvalkenswaard.nl!