Wendy

Wendy

Resultaatgericht – Enthousiast – Coachen – Eerlijk – Geduldig

Van elke dag jezelf uit bed moeten slepen, naar een vitaal en energiek leven! Wendy weet als geen ander dat het aanpassen van een voedingspatroon, leefstijl en de juiste begeleiding kan zorgen voor positiviteit.

Door een slecht voedingspatroon en matige beweging merkte Wendy iedere morgen dat het weer een gevecht was om uit bed te komen. Na een dag werken was ze behoorlijk uitgeblust en viel ze zelfs regelmatig in slaap op de bank. Dit is niet het leven van een (destijds) 20-jarige… Ondanks dat Wendy’s moeder al ruim een jaar het ontbijt van Herbalife at, duurde het voor Wendy even om ook deze stap te zetten. Toen het zo ver was heeft ze met de persoonlijke begeleiding en aanpassingen in het voedingspatroon een geweldig resultaat behaald, namelijk beter in je vel zitten!

Op het aanraden van mijn omgeving ben ik gestart de wekelijks opleiding volgen binnen het Welzijnscentrum Valkenswaard, om ook anderen te begeleiden en enthousiasmeren op het gebied van voeding en leefstijl. Door de geweldige resultaten bij de mensen die Wendy begeleidt krijgt ze nog meer energie om anderen te helpen naar een fitter en fijner leven!

Heeft Wendy’s verhaal je nieuwsgierig gemaakt hoe jij mooie stappen kunt maken naar een fitter en fijner leven? Neem contact met Wendy op via wendy@wzcvalkenswaard.nl.

meld je gratis aan voor een online

fit check