Tim

Tim

Enthousiast – Positief – Gemotiveerd – Gepassioneerd – Sociaal

Van gepassioneerde sporter naar gepassioneerde personal (lijfstijl) coach. Tim combineert bewegen met voeding om de beste resultaten te behalen.

Tim zijn passie is al jaren hetzelfde: sport. Na de middelbare school starte Tim dan ook met succes een sportopleiding. Ondanks dat Tim dag in dag uit op de juiste manier bezig was met sport, merkte Tim dat hij veel last had van blessures.

Herbalife kwam op Tim zijn pad toen coach Sjors bij zijn ouders in de tuin kwam werken als hovenier. Hij vertelde zijn verhaal en Tim zijn ouders zijn gestart als klant. Op dat moment was Tim 19 jaar oud en deed braaf mee met zijn ouders en met resultaat! Het herstel van de blessures is met de juiste voeding voor je spieren veel sneller! Lichamelijk is Tim getransformeerd door een betere verhouding van vetpercentage en spiermassa. Daarnaast heeft hij bakken met energie! Het gevoel wat Tim heeft ervaren door het eten van de juiste voeding is iets wat hij wilt delen met anderen. Inmiddels werkt hij al ruimte tijd als coach en begeleidt hij mensen op sport en voeding.

Ben jij ook op zoek naar balans tussen sport en voeding? Dan is Tim de coach voor jou! Neem contact op met hem via tim@wzcvalkenswaard.nl.

meld je gratis aan voor een online

fit check