Robyn

Robyn_achtergrond

Vrolijk – Motivator – Creatief – Eerlijk – Positief

De van oorsprong Tilburgse Robyn Pierson combineert haar creativiteit met haar werkzaamheden als coach. Op deze manier creëert Robyn voor iedereen een persoonlijk plan om te werken aan de doelen.

Robyn heeft een achtergrond in media en entertainment. Zo is Robyn werkzaam als Entertainer (zangeres en presentatrice), maar is ze ook regelmatig op een festival terrein te vinden waar ze creatief en organisatorisch werkzaamheden uitvoert. Al enige jaren traint en motiveert Robyn anderen om het beste uit zichzelf te halen op het gebied van presenteren van jezelf en op diverse theatervlakken.

In 2018 kwam Herbalife op haar pad en besloot ze haar voeding aan te passen op hetgeen haar lichaam nodig heeft. Zo merkte Robyn snel dat ze (nog) vrolijker werd, wat aanstekelijk voor anderen werkte! Het zichtbare resultaat op de weegschaal liet op zich wachten, mede omdat Robyn in de laatste jaren minder goed zorgde voor haar eigen lichaam. Inmiddels zijn er al meerdere kilo’s af, is het vetpercentage goed aan het zakken en stijgt de spiermassa.

Door haar werkzaamheden buiten het coachen om is Robyn gewend om met onregelmatige uren te werken en ziet ze hoe de voeding kan helpen om gezond en energiek de dagen door te komen! Daarnaast enthousiasmeert Robyn de mensen om haar heen met de zin: Waarom zou je diëten als je ook aan je lichaam kan werken door nou juist te eten!

Ben jij even enthousiast als Robyn? Neem contact met haar op via robyn@wzcvalkenswaard.nl!

meld je gratis aan voor een online

fit check