Monique

monique_nieuw_achtergrond

Positief – Leergierig – Betrokken – Enthousiast – Doorzetter

Iedere dag opstaan met energie en stralende ogen! Dit is het doel waar Monique iedere dag aan werkt. Zelf heeft ervaren wat het eten van een juist ontbijt kan doen en nu inspireert en motiveert ze anderen hoe zij zich vitaler kunnen voelen!

Voordat Herbalife op Monique’s pad kwam at ze nooit ontbijt. Het middageten was voor haar ontbijt en lunch in één. Monique voelde zich op dat moment ook niet fit en wist er moet iets gaan veranderen. Na het eerste bericht van haar coach veranderde Monique haar eetpatroon en geniet ze nu al ruim 4,5 jaar van een lekker en gezond ontbijt. De dag begint Monique nu met veel meer energie en het gevoel dat ze de hele wereld aan kan!

Na twee jaar gecoacht te worden heeft Monique, na aansporing van vrienden en familie, de stap gezet om ook zelf te gaan coachen. Tot op de dag van vandaag is ze blij met de stap om ook anderen te laten ervaren hoe het is om zich vitaler te voelen! Sinds april 2018 heeft ze haar baan opgezegd en is Monique iedere dag bezig met hetgeen waar ze energie van krijgt, namelijk anderen helpen!

Ongeacht waar je woont (thuis in Leende of “ver” weg), Monique is er om jou te helpen je doelen te realiseren! Je kan haar bereiken via monique@wzcvalkenswaard.nl.

meld je gratis aan voor een online

fit check