Lenny

Lenny

Empatisch – Behulpzaam – Betrouwbaar – Inspirerend – Enthousiast

Een hardwerkende, enthousiaste, basisschool leerkracht die meer uit het leven wilde halen dan alleen werken en slapen. Door een verandering van levensstijl gaat ze nu energieker en fitter de dag door!

Als leerkracht in het basisonderwijs draag je dag in dag uit zorg voor anderen, wat een van Lenny’s sterke kanten is. Het zorgzame was sterk aanwezig, echter voelde Lenny ook dat ze aan zichzelf wilde werken. Helaas slurpte het werk Lenny op, waardoor de energie om aan haar persoonlijke uitdagingen te werken op een lager pitje werd gezet. Nadat Lenny een operatie onderging merkte ze dat ze energie miste om te herstellen. Ze was er bewust van dat ze iets wilde veranderen om meer energie te krijgen, echter de manier waarop moest nog worden ingevuld.

De eerste aanraking met Herbalife was een online ervaring, toen Lenny zocht naar een manier om energieker te herstellen na een operatie. De klik kwam pas ruim 4 jaar later toen Lenny een uitnodiging zag voor een inspirerende avond in de buurt. Op deze avond waren oude bekende aanwezig en voelde Lenny het als een warm welkom!

Lenny starte direct als klant met het ontbijt. Vrij snel merkte Lenny verschil dat ze na een lange werkdag nog steeds energie had om dingen te ondernemen. Van een “af en toe” sporter is Lenny veranderd naar een fanatieke hardloopster. In oktober 2020 gaat ze zelfs haar tweede halve marathon lopen, dit keer in Valencia (Spanje)! Daarnaast organiseert Lenny iedere woensdag ochtend een inspirerende wandeling door de natuur van Riethoven en omgeving.

Wil jij ook energieker de dag door? Lenny kan je hier perfect bij helpen! Neem contact met haar op via lenny@wzcvalkenswaard.nl.

meld je gratis aan voor een online

fit check