Chantal

Chantal

Enthousiast – Empathisch – Behulpzaam – Positief – Creatief

De kracht van het omdenken is iets wat Chantal heeft geleerd sinds dat ze bezig is om een gezonde en actieve levensstijl te creëren. Door iedere situatie te bekijken vanuit het standpunt: “Wat kan ik hier uit leren?”, heeft Chantal zin om uitdagingen aan te gaan.

Als student fysiotherapie leert Chantal veel over het menselijk lichaam. Voeding wordt hierin steeds belangrijker. Door haar opleiding is Chantal er achter gekomen dat ze niet gezond leefden en niet bewust bezig was met voeding. Het ontbijt bestond uit een halve breaker in de ochtend en ’s avonds snacken met chips of snoep.

In 2019 ging het roer om toen Chantal in aanraking kwam met haar coach. Binnen enkele dagen had ze gelijk meer energie en werd het sporten alleen maar leuker om te doen. Door de goede coaching is ook mentaal veel verandert waardoor Chantal nu positiever in het leven staat.

Ben je geïnspireerd door Chantal haar verhaal en wil jij net als haar in balans komen? Neem contact met haar op chantal@wzcvalkenswaard.nl.

meld je gratis aan voor een online

fit check