Toine & Angela Prinsen

()

Behulpzaam – Familie – Betrokken – Positief –  Reattach

Van uitgebluste ouders en ondernemers die voor iedereen zorgde behalve zichzelf naar energieke en vitale ouders die andere nu nog beter kunnen helpen.

Toine en Angela zijn beide hovenier van achtergrond met passie voor mensen helpen waren uitgeblust en zagen de cijfers op de weegschaal stijgen. Tijd voor actie want de kleinste dagelijkse werkzaamheden werden zelfs zwaar.

Na de start met de Herbalife producten en de coaching die ze daarbij kregen zijn ze beide meer dan 10 kg afgeslankt en ervaren daarnaast ook veel meer vitaliteit en hebben kwaliteit van leven terug. Ze ervaren zoveel energie dat ze naast de zorg voor hun gezin en het runnen van het hoveniersbedrijf ook andere mensen zijn gaan coachen naar een fijner en fitter leven. Angela is daarnaast nog ReAttach therapeut waardoor ze ook op mentaal vlak mensen extra kan helpen.

Met veel enthousiasme coachen ze nu een groot aantal mensen naar hun doel. Ben jij de volgende die ze mogen gaan begeleiden naar een fijner, beter leven. Laat Herbalife voeding en hun begeleiding jou recept zijn voor een goed gevoel. Neem contact op Toine & Angela via angela@wzcvalkenswaard.nl.

Kijk jij live mee?

Iedere donderdag om 20:00 is er een gratis Zoom sessie waar wij een presentatie geven over onderwerpen als voeding, welzijn, gezondheid, sporten en vitaliteit.

Deelname is gratis! Aanmelden kan hier!